Strand_logo-pos-1

Oss på Strand Hudpleie i Tønsberg

Vi har siden oppstarten i 2011 vært lidenskaplige opptatt av hudhelse og skreddersyr din behandling til akkurat deg. Vi består av et team på 5 ansatte som har mange års erfaring i faget som hudpleier, fotterapeut og massør. Velkommen til oss.

8742972d-4ca7-4f9a-a7d5-956839f4ba96-861714d1-feb1-4d04-a5c8-ada7dc354267

HUDTERAPAUT & DAGLIGLEDER

Mette Strand

Mette ble utdannet hudterapeut i 2000. Har vært med fra Tittins ble åpnet i Sandefjord samme år. Er eier i Tønsberg og daglig leder. Har spesialisert seg i ingrediensteknologi, opplæring av terapeuter, hudproblematikk, acneplager, allergier og forebyggende hudpleie. Tok spesialutdannelse via Dermalogica i 2013 og i 2015 kåret til årets Dermalogica hudterapeut. Jobber mest med kjemisk peel, mesoterapi og hudpleiebehandlinger på Strand Hudpleie.

Katrine

HUDTERAPAUT

Katrine Trøen

Katrine ble utdannet som hudterapeut i 2008 på Nordisk hud & spa akademi. Hun har jobbet i hudpleieklinikk, spahoteller og de siste årene på spa avdelingen hos Colorline Magic/fantasy. Katrine jobber som hudterapeut og kroppsterapeut med hudpleie, hudanalyse, veiledning av hudpleieprodukter, farge og form av vipper og bryn samt hårfjerning. Hun er en velvære person du er i trygge hender hos oss.

rasa

AUTORISERT FOTTERAPAUT

Rasa Petrauskiene

Rasa er utdannet autorisert fotterapeut og jobber med medisinsk fotbehandling og forebyggende behandlinger som å ta hard hud under føtter, stell og klipper negler. Hun behandler også «syke føtter» som inngrodde negler, fotsopp, vorter, liktorn og de som sliter med plager p.g.a diabetes og andre helseplager som påvirker føttene. Rasa utfører også massasje, shellac og neglelakk i behandlinger. Kundegruppen er 50/50 menn og damer. Du finner timer tirsdager og torsdager + 1 lørdag i mnd. De andre dagene jobber hun i en fotklinikk i Larvik.

Martine

BRYNSTYLIST

Martine Bram

Martine jobber i butikk og med behandlingene farge og form av vipper og bryn, vippeløft, hårfjerning på kropp og produktveiledning. Har kurs i farge vipper og bryn samt voks. Hun har også flere kurs fra hudpleie merkevare vi fører og hjelper gjerne med makeup.