Disse merkevarene fører vi

SoMe-kit sesongens helt nov-des_8

En innovativ hudpleieserie med aktive og dokumenterte ingredienser som gir deg synlige resultater.

Dermalogica tilpasses dine unike behov – enten du vil forebygge eller bekjempe aldringstegn, styrke en sensitiv hud, motvirke akne eller pigmentering, eller om du ønsker gode hverdagsprodukter som gir fuktighet og beskyttelse. Med Dermalogica vil du oppnå tydelig hudforbedring – helt uten å gå på kompromiss med hudhelsen!

Unngå flassing, sensitivitet og tilstopninger: produktene våre er frie for tilstoppende mineraloljer og de inneholder ikke allergifremkallende lanolin, alkohol, kunstig fargestoffer eller duft som kan gi irritasjon på huden.

Vi tror på å sette standarden
Dermalogica er førstevalget blant profesjonelle hudterapeuter over hele verden. Med mer enn 300 utmerkelser for våre innovative produkter og aktive behandlinger, samt fokus på etterutdanning og produktutvikling fortsetter vi å sette standarden i bransjen og redefinerer hvordan folk tenker om huden sin.

Våre forpliktelser

- Sertifisert av PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) og Leaping Bunny
- Fri for kunstige fargestoffer og parfymer, mineraloljer, lanolin, parabener, S.D.-alkohol og mikroplast
- I løpet av 2020 vil 90% av emballasjen vår være gjenvinnbar eller nedbrytbar
- Vår papiremballasje og andre papirmaterialer er sertifisert av Forest Stewardship Council (FSC), som jobber for en bærekraftig, ansvarlig og miljøvennlig bruk av verdens skoger
- Våre produkter er produsert i California, USA, som oppfyller en av verdens høyeste standarder for etisk produksjon

DL 25 år some_6
Strand Hudpleie & Velvære på Instagram_ “UKENS KAMPANJE er perfekt før julebordsesongen! Gratis farge av vipper og bryn når du bestiller en 60 minutter hudpleie. Du finner timen…”

Møt Advanced Nutrition Programme - første steg for å sikre en effektiv hudpleierutine, med vitenskapelig utviklet kosttilskudd som retter seg mot hudproblemer og generell hudhelse. Blant vårt utvalg finner du kosttilskudd spesielt designet for å gi huden det den trenger - enten det er for å styrke fuktbalansen, forebygge aldring eller balansere mikrobiomet.

ekseption er et ekslusivt konsept innen estetisk medisin. Vi tilbyr eksklusive produkter fokusert på effektivitet, trygghet og kostnad. Laboratoriet og fabrikken er lokalisert i Barcelona (Spania).

Oxynergy – Selskapet som står bak lanseringen av ekseption staret opp I 2002 og har mer enn 15 års erfaring I sitt felt; hudpleie og estetisk medisin.
Selskapet tilbyr omfattende kosmetiske produkter preget i høy grad av innovasjon og vesentlig vitenskapelig bidrag. Selskapet har alle sertifiseringer ISO 13485, ISO 22716, GMP for produksjon og distribusjon av hudpleie og medisinsk utstyr.

Vi tilbyr:

Profesjonelle kjemiske peels

Gjenoppbyggende hudpleie

Meso-terapi løsninger

Mavex er et sveitsisk selskap som produserer og distribuerer spennende og naturlig hud- og kropps produkter i 50 land over hele verden. Det er basert på medisinske urter og alpine planter.

Mavex sine produkter inneholder ikke parabener, alkohol, parfyme, tilsatte konserveringsmidler, mineralolje eller parafin. Fra begynnelse til slutt produseres Mavex produkter med full respekt for miljøet og naturen, og unngår testing på dyr samtidig som de opprettholder høye nivåer av kvalitetsstandarder under strenge kvalitetskontroller.

De har eksepsjonelle aktive urteingredienser og neste generasjons teknologi. Alt resultatet av den mest avanserte sveitsiske forskning og banebrytende produksjonsteknologi. Mavex sin eksepsjonelt rene formel og fraværet av kjemiske ingredienser gjør dem nyttige og kompatible med alle hudtyper.

jul gavekort

Grande Cosmetics mener at naturlig skjønnhet starter med å forbedre det man allerede har. For Grande Cosmetics handler det om kliniske beviste resultater pluss en dose av glamour – dette er merkets “brand DNA”. Grande Cosmetics tilbyr produkter innen vipper, lepper og bryn og omtales verden rundt. Det er spesielt GrandeLASH-MD som har vekket oppsikt blant forbrukere og vunnet mange priser. GrandeLASH-MD er både oftalmologisk og dermatologisk testet og godkjent som vekststimulerende behandling for vipper, derfor MD bak navnet.

SoMe-kit sesongens helt nov-des_

For oss er den vakreste makeupen en sunn og frisk hud. Derfor er hvert eneste Jane Iredale-produkt laget for å fremheve dine beste trekk, og i tillegg være en forlengelse av din hudpleie. Vårt utvalg av blant annet hudpleiende foundations, effektive concealere og mykgjørende leppestifter er makeupartistenes førstevalg – produktene smelter inn i huden og gir et naturlig, glødende resultat. Hos oss finner du også foundations tilpasset DIN hud – enten du har fet, tørr, sensitiv eller aldrende hud!

Produktene er basert på de reneste og beste ingrediensene, med mineraler og planteekstrakter som er nøye utvalgt på grunn av sin gode produktkvalitet og hudpleiende egenskaper. I makeupen fra Jane Iredale får huden din antioksidanter og vitaminer, bredspektret solbeskyttelse og finknuste mineraler som ikke irriterer eller lager tilstopninger. Våre produkter er ikke testet på dyr, sertifisert av PETA og Leaping Bunny, samt anerkjent av den norske Dyrevernalliansen.

unnamed

ORLY er et veletablert beauty-merke og en av de største på markedet i USA innen negleprodukter. Nå har vi tatt med suksessen til Norge med hovedkontor og lager sentralt i Sandvika. Farger er grunnleggende for alt vi gjør. Det er vårt hjerte, vår sjel og en refleksjon av vår mangesidige personlighet. Ved alltid å være på utkikk etter nyeste trender, farger og teksturer har Orly skapt et spekter av skjønnhet som deres fashionistaer elsker. Når du velger ORLY kan du være sikker på at du har det siste innen teknologi, design og mote.

Mr & Mrs Tannie tilbyr de ultimate selvbruningsproduktene til hjemmebruk, alltid med en profesjonell finish. Passer for alle – enten du er ute etter en lys solkysset glød eller en dyp brunfarge. Produktene gir ikke skjolder, er enkle å påføre, tørker fort og gir mye fuktighet til huden. Mr & Mrs Tannie elsker planeten, og derved er produktene selvfølgelig ikke test på dyr, bra for huden og er 100% veganske.

B2B_logotyper19_1

Fotpeelingen som gir deg myke, smidige og velstelte føtter på 1-2-3? Et helt nytt og magisk "it"-produkt for føttene til hudpleiesalonger og spa. Instant Foot Peeling er en profesjonell fotbehandling som umiddelbart fjerner tørr og hard hud på føttene, og gir synlige resultater på under 2 minutter! Klinisk testet!

• Fjerner hard hud og træler på kun ett minutt fra første applikasjon

• Fjerner ru hud under- og rundt på føttene

• Motvirker hard/tykk hud, træler og sprukken hud på føtter

• Fukter og beskytter

• Gjør huden mykere og glattere

• Holder føttene sunne og friske

• Tips! Kan også brukes på albuer, knær og hender

Image_Teaser_ingrediens_800x600