Disse merkevarene fører vi

SoMe-kit sesongens helt nov-des_8

En innovativ hudpleieserie med aktive og dokumenterte ingredienser som gir deg synlige resultater.

Dermalogica tilpasses dine unike behov – enten du vil forebygge eller bekjempe aldringstegn, styrke en sensitiv hud, motvirke akne eller pigmentering, eller om du ønsker gode hverdagsprodukter som gir fuktighet og beskyttelse. Med Dermalogica vil du oppnå tydelig hudforbedring – helt uten å gå på kompromiss med hudhelsen!

Unngå flassing, sensitivitet og tilstopninger: produktene våre er frie for tilstoppende mineraloljer og de inneholder ikke allergifremkallende lanolin, alkohol, kunstig fargestoffer eller duft som kan gi irritasjon på huden.

Vi tror på å sette standarden
Dermalogica er førstevalget blant profesjonelle hudterapeuter over hele verden. Med mer enn 300 utmerkelser for våre innovative produkter og aktive behandlinger, samt fokus på etterutdanning og produktutvikling fortsetter vi å sette standarden i bransjen og redefinerer hvordan folk tenker om huden sin.

Våre forpliktelser

- Sertifisert av PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) og Leaping Bunny
- Fri for kunstige fargestoffer og parfymer, mineraloljer, lanolin, parabener, S.D.-alkohol og mikroplast
- I løpet av 2020 vil 90% av emballasjen vår være gjenvinnbar eller nedbrytbar
- Vår papiremballasje og andre papirmaterialer er sertifisert av Forest Stewardship Council (FSC), som jobber for en bærekraftig, ansvarlig og miljøvennlig bruk av verdens skoger
- Våre produkter er produsert i California, USA, som oppfyller en av verdens høyeste standarder for etisk produksjon

DL 25 år some_6
jul gavekort

Grande Cosmetics mener at naturlig skjønnhet starter med å forbedre det man allerede har. For Grande Cosmetics handler det om kliniske beviste resultater pluss en dose av glamour – dette er merkets “brand DNA”. Grande Cosmetics tilbyr produkter innen vipper, lepper og bryn og omtales verden rundt. Det er spesielt GrandeLASH-MD som har vekket oppsikt blant forbrukere og vunnet mange priser. GrandeLASH-MD er både oftalmologisk og dermatologisk testet og godkjent som vekststimulerende behandling for vipper, derfor MD bak navnet.

c60a9483-ad76-4cff-94ea-67bb3e3f9cf2

For oss er den vakreste makeupen en sunn og frisk hud. Derfor er hvert eneste Jane Iredale-produkt laget for å fremheve dine beste trekk, og i tillegg være en forlengelse av din hudpleie. Vårt utvalg av blant annet hudpleiende foundations, effektive concealere og mykgjørende leppestifter er makeupartistenes førstevalg – produktene smelter inn i huden og gir et naturlig, glødende resultat. Hos oss finner du også foundations tilpasset DIN hud – enten du har fet, tørr, sensitiv eller aldrende hud!

Produktene er basert på de reneste og beste ingrediensene, med mineraler og planteekstrakter som er nøye utvalgt på grunn av sin gode produktkvalitet og hudpleiende egenskaper. I makeupen fra Jane Iredale får huden din antioksidanter og vitaminer, bredspektret solbeskyttelse og finknuste mineraler som ikke irriterer eller lager tilstopninger. Våre produkter er ikke testet på dyr, sertifisert av PETA og Leaping Bunny, samt anerkjent av den norske Dyrevernalliansen.

unnamed
COOLA-logo-300x64

COOLA SUNCARE er en økolo­gisk solpleieserie fra solfylte California. Coola har et bredt spekter av produkter for kropp og ansikt til både voksne og barn. Alle Coola produktene inneholder sertifiserte økologiske ingredienser, og gir bredspektret beskyttelse mot UV-stråler. De har unike og naturlige SPF-boosters og selftan, og er ikke testet på dyr.

Coola1
COOLA-tropical-coconut
alogo

Ecoya har sendt oss på en reise i duftens verden fra de ble etablert i 2004. Disse duftlysene forsterker følelsene, hever øyeblikkene og fremkaller minner. De har klart å kombinere luksus med det naturlige ved å skape fantastikse duftopplevelser. Duftlysene er laget av naturlig voks og blyfrie bomullsveker. Alle produktene er frie for parabener, silikon, propylenglykol, kunstige fargestoffer og SLS.

sweetpeaandjasminehandandbodywashlotion_144b0002-3ae7-492b-aaf2-a14b2dcf3fa4_1500x1500_crop_center

ORLY er et veletablert beauty-merke og en av de største på markedet i USA innen negleprodukter. Farger er grunnleggende for alt vi gjør. Det er vårt hjerte, vår sjel og en refleksjon av vår mangesidige personlighet. Ved alltid å være på utkikk etter nyeste trender, farger og teksturer har Orly skapt et spekter av skjønnhet som deres fashionistaer elsker. Når du velger ORLY kan du være sikker på at du har det siste innen teknologi, design og mote.

akileine

AKILEÏNE® har et svar på hvert problem føttene dine opplever: tørr hud, slitne føtter, svette og lukt, gnagsår, diabetes, varmende krem, kuldekrem ... Det finnes et AKILEÏNE® produkt for enhver fot!

akileine-serie-2865
B2B_logotyper19_1

Fotpeelingen som gir deg myke, smidige og velstelte føtter på 1-2-3? Et helt nytt og magisk "it"-produkt for føttene til hudpleiesalonger og spa. Instant Foot Peeling er en profesjonell fotbehandling som umiddelbart fjerner tørr og hard hud på føttene, og gir synlige resultater på under 2 minutter! Klinisk testet!

• Fjerner hard hud og træler på kun ett minutt fra første applikasjon

• Fjerner ru hud under- og rundt på føttene

• Motvirker hard/tykk hud, træler og sprukken hud på føtter

• Fukter og beskytter

• Gjør huden mykere og glattere

• Holder føttene sunne og friske

• Tips! Kan også brukes på albuer, knær og hender

Image_Teaser_ingrediens_800x600